Home

Magyar posta forgalmi bélyegek

A Magyar Posta bélyegelőfizetés szolgáltatása magába foglalja az adott évben kibocsátott alkalmi/forgalmi bélyegek/értékbenyomásos levelezőlapok ill. borítékok és/vagy az alkalmi bélyegek alkalmi borítékon ill. a forgalmi bélyegek fehér szabványborítékon egy vagy több példányban történő megrendelését A Magyar Posta folytatja a 2017-ben megkezdett postatörténeti forgalmi bélyegsorozat kibocsátását, aminek keretében 2020-ban is hat címlet jelenik meg. A 2.750 Ft össznévértékű, öntapadós sorozat Baticz Barnabás grafikusművész tervei alapján a Pátria Nyomdában készül, a forgalmi igények szerinti példányszámban Magyar Bélyegek 2019. A Magyar Posta 2019. évi alkalmi bélyegei a hagyományokhoz hűen jeles évfordulókra, eseményekre emlékeztetnek majd, emellett a tématerv összeállításakor fontos szempont volt a gyűjtők által kedvelt sorozatok folytatása is. A forgalmi bélyegek címletszámát a Magyar Posta bérmentesítési forgalmi. A Magyar Bélyegek 2003. éves összeállítása a 2003-ban megjelent postabélyegek, kisívek és blokkok alapváltozatát tartalmazza. A Magyar Posta forgalmi bélyeg kibocsátásával köszönti a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot alapításának 25. évfordulóján. forgalmi bélyeg. 300 Ft Kínai horoszkóp: 2018, a Kutya éve. Magyar Posta Zrt. Küldemény feladása 2007. évi postatiszta forgalmi bélyegek 1 955 Ft Termék azonosító: A2007425-Termék leírása; Termék tulajdonságai; Típus: éves összeállítás Rövid leírás: 2007-ben kibocsátott forgalmi bélyegek postatisztán Kiadás éve.

Magyar Posta Zrt. - Forgalmi bélye

 1. A Magyar Posta Zrt. bélyeg kibocsátási irányelvei. ne módosuljon, a bélyegkiadások száma, a bélyegek filatélia értékének biztosítása és a piac védelme érdekében ne haladja meg az évi 50 címletet, illetve forgalmi igényekhez illeszkedő névértékkel és címletszámban valósuljon meg,.
 2. A Filapostán megvásárolható a postai árusításban lévő bélyegek és filatéliai termékek teljes választéka, bélyegújdonságok, alkalmi és forgalmi bélyegek, elsőnapi bélyegzésű alkalmi borítékok, alkalmi levelezőlapok, carte-maximumok, emléklapok, bélyegévkönyvek, Bélyegkincstárak, tematikus bélyegcsomagok.
 3. Posta bejegyzései forgalmi_bélyeg témában. Van, ahol már leesett az első idei hó, úgyhogy mi is gyorsan megmutatjuk, milyen karácsonyi bélyeggel készültünk az idén
 4. Ritkaság magyar bélyegeknél, Megjegyzés: Lista ár = 2020. A MAGYAR BÉLYEGEK KATALÓGUSÁBAN szereplõ ár. Kat. szám = Katalógus szám. A teljes áruválaszték megtekinthetõ, ha a lap alján elhelyezkedõ számsor utolsó feliratára 'összeset mutat' kattintunk. Megrendeléskor szíveskedjenek a lap alján lévõ 'vásárlási és szállítási feltéteket' elolvasni.</p>

A hawaii misszionárius bélyegek (a Bélyegmúzeumban ezekből az 5 és a 13 centes változat tekinthető meg) története az, hogy ezek voltak a sziget első postai értékcikkei, nevét pedig onnan kapta, hogy a misszionáriusok használták elsősorban levelezéskor az Egyesült Államokkal Húsvét 2018A Magyar Posta forgalmi bélyeg kibocsátásával köszönti a kereszténység legnagyobb ünnep.. 400Ft Nettó ára: 400Ft. Kosárba tesz. 2018 100 éve született Ingmar Bergman. 100 éve született Ingmar BergmanA Magyar Posta alkalmi bélyeg kiadásával köszönti Ingmar Bergman (...

A bélyegek perforálásimérete: 25,5x40 mm Papírfajta: Fehér, famentes felületkezelt enyvezett bélyegpapír, optikai fehérítővel további információ 2019. március 7. 25 éves a Magyar Olimpiai és Sport Filatelisták Társasága (MOSFIT) - promóciós személyes bélyeg (5112 A Magyar Bélyegek Monográfiája, az I. és VI. kötet Kostyán Ákos által írt fejezetei. A MABÉOSZ kiadása Bp. 1966. ill. 1973. Gudlin Tamás: Magyarország klasszikus postabélyegzői, szerzői kiadás, Győr 2004; Márfai-Szép: Magyarország postahivatalainak és postaügynökségeinek hely-, keletbélyegzői (1871-1920), Budapest 1995 A Magyar Posta folytatja a 2017-ben megkezdett postatörténeti forgalmi bélyegsorozat kibocsátását, aminek keretében 2018-ban is hat címlet jelenik meg. Az 20, 40, 50, 60, 90 és 500 Ft-os névértékű bélyegeket tartalmazó öntapadós sorozat Baticz Barnabás grafikusművész tervei szerint a Pátria Nyomdában készül, a forgalmi.

Magyar Posta Zrt

Magyar Posta Zrt. - Újdonságo

 1. A 2018-as bélyegek körében tartott WIPA Grand Prix-n második helyezést ért el a Magyar Posta által kibocsátott Magyar szentek és boldogok VI. speciális bélyegblokk. (2019. november 22.) Részletek. MÁSODIK HELY SPANYOLORSZÁGBAN. A Magyar Posta Postatörténet II. forgalmi bélyegsorozatának 20 Ft-os címlete második helyezést.
 2. A bélyegek értékét növelheti továbbá, ha párban vagy egyéb összefüggésekben egyben vannak, illetve ha egy bélyeg ívszéli példány, tehát tartozik hozzájuk ívszél. Manapság, amikor vonalkóddal is ellátják a bélyeg íveket, a vonalkódos ívszéllel egybefüggő bélyegek mér értékesebbek
 3. den témában akad jó pár darab
 4. MÁR KAPHATÓ A MAGYAR BÉLYEGEK KATALÓGUSA 2018/1 - ajándék emlékívvel és emlékív-füzettel - a magyar postabélyegeket színesen ábrázolva - árakkal,..
 5. BÉLYEGMEGJELENÉS - POSTATÖRTÉNET II. A Magyar Posta hat címlettel bővíti Postatörténet című, öntapadós forgalmi bélyegsorozatát. A Baticz Barnabás grafikusművész által tervezett sorozat címletein a..
 6. Antik régi Magyar bélyeg bélyegek 1867-1946 online adás vétele - Antikrégiség.h
 7. Egyéb magyar bélyegek (243) Tévnyomatok (191) Levélzáró blokkok, ívek (91) Pontos keresés 1981-1990 1991-2000 2001-től megszállási, helyi kiadások osztrák posta Magyarországon évszám nélkül További lehetőségek. Parafilatélia Mindegyik Carte Maximum FDC Forgalmi zárók ívekben. FIX. 700 Ft.

Magyar Posta Zrt. - Bélyeg 201

Magyar bélyegek (6) Levélzáró blokkok, ívek (2) Bélyegek (2) Bélyegcsomagok (1) Sorok (1) Képeslapok (1) Magyarország (1) 1945-től (1) Magyar Posta A forgalmi végrehajtó szervek tevékenységének normaalapjai II. kötet. FIX. 3 300 Ft Állapot: új Termék helye: Budapest. Magyar és külföldi bélyeg különlegességek (bélyegek Afrikától, Észak-Koreán át egészen Monacoig.), bélyeggyűjtési kellékek, bélyegkatalógusok, emlékív, emléklap, képeslap adás-vétel Kassa 2013-ban Európa kulturális fővárosa lesz. A város legfontosabb nevezetességeit bélyegblokk mutatja majd be. Születési évfordulójukon jeles magyar személyiségekre emlékezünk jövőre: dr. Ujvárosi Miklós botanikus, Gárdonyi Géza író, költő, drámaíró, újságíró, pedagógus, Robert Capa (Friedmann Endre Ernő) fotográfus és Körösfői-Kriesch Aladár festő. Születési évfordulójukon jeles személyiségekre emlékezünk a jövő évi postabélyegeken: Ferenczy Károly festőművész, Várkonyi Zoltán rendező, dr. Szentágothai János Kossuth-díjas anatómus, Ottlik Géza író, műfordító, Örkény István Kossuth-díjas író, Solti György karmester, zongoraművész, valamint Karády Katalin színművész tiszteletére is jelenik majd.

Magyar Bélyegek Katalógusa, 2005. Szücs Károly és társai: Pénzügyi bélyegek Magyarországon és a Habsburg birodalomban, 2007. id. Gazda István: A bélyeg világtörténetéből. Utazás a filatélia klasszikusai között. CD melléklettel. Bp., 2015. Magyar Tudománytörténeti Intézet. 263 old. További információ A forgalmi bélyegek és bélyegsorok a postaigazgatások fontos kiadványai, amelyek magukon hordozzák a kibocsátó ország és a kibocsátó posta értékeit, jellegzetességeit. Az idén függetlenné válásának 150 éves évfordulóját ünneplő Magyar Posta új forgalmibélyeg-sorozat kibocsátását kezdi meg Postatörténet 2017. Hamis bélyegek tömege a piacon - A forgalmi bélyegeket is rendszeresen hamisítják, így évente több millió forintot veszít a Magyar Posta Rt. Legújabban a 'Postás Bálint' 65 forintos bélyeget hamisítják előszeretettel, amelynek utánnyomását már megszüntette a Posta. Ennek ellenére a forgalomból csak nehezen tudják kivonni, mert törvény rendelkezik arról, hogy az 1946. 1867. május 1-jén, az osztrák-magyar kiegyezés után jött létre az önálló Magyar Királyi Posta, vagyis idén 150 éve. Ennek emlékére jubileumi évet hirdetett a vállalat, amit különleges, új bélyegek kibocsátásával, múzeumi kiállításokkal, kulturális rendezvényekkel ünnepelnek majd országszerte Az önállóvá válás utáni első hónapban, 1867. májusában még a régi sasos, címeres bélyegeket volt kénytelen használni a Magyar Posta: ezek az ún. 1867-es provizóriumok, feltéve, ha május 1. - május 31. között használatuk egyértelműen igazolható (ezek a bélyegek 1863/64-ben kerültek forgalomba)

Magyar Posta Zrt. - Bélye

1 A Magyar Posta 2009-ben megjelenő alkalmi és forgalmi bélyegei Special and Postage Stamps of the Magyar Posta to be issued in 2009 M E G L E P E T É S! Az osztrák-magyar határnyitás 20. évfordulója S U R P R I S E! 20th anniversary of the opening of the Hungarian-Austrian Border INFO: Magyar Posta Zrt Forgalmi bélyegek. 2009.12.20. A forgalmi bélyeg az a bélyegfajta, amivel a nem bélyeggyűjtők is gyakran találkoznak. Elsődleges célja a postai díj lerovása, így leginkább ezek tűnnek fel a leveleken, nem a korlátozott példányszámban megjelenő, elsősorban a gyűjtőknek kiadott alkalmi bélyegek Az alkalmi bélyegek sajátossága, hogy limitált példányszámban készülnek, nem utánnyomhatók, azaz csak a kibocsátáskori darabszám áll rendelkezésre - tudhattuk meg. A Magyar Posta éves kibocsátási program szerint ad ki alkalmi bélyegeket, az éves tervet pedig a posta felügyeletét ellátó minisztérium hagyja jóvá Mindegyik 1867-1926-ig koronás bélyeg 1926-1946-ig (Pengő, filléres bélyegek) 1946-1950 1951-1960 1961-1970 1971-1980 1981-1990 1991-2000 2001-től megszállási, helyi kiadások osztrák posta Magyarországon évszám nélkü

Magyarország : Bélyegek [Year: 1989] [1/8]. Vásárolj, adj el, kereskedj vagy cserélj gyűjthető tárgyakan könnyedén a Colnect gyűjtői közösségével. Csak a Colnect képes automatikusan megtalálni azokat a tárgyakat, amiket keresel olyan gyűjtőknél, akik elcserélnék vagy eladnák. Colnect gyűjtők klubja forradalmasítja a gyűjtési tapasztalataikat A Magyar Posta összesen 179 filatéliai objektumot bocsátott ki, 17,445 forint értékben. A következó kibocsátásig eltelt átlagos idószak 1 8 nap. AZ újdonság idószakok száma 34 volt, a legrövidebb 3, a leghosszabb 34 napig tartott. forgalmi bélyegek lépcsös bérmentesí- tésével, Budapeströl 2010.09.02-ån A magyar posta megtorlásul 1934-ben két politikailag ártatlan csehszlovák bélyeget, a forgalmi sor 25 és 30 h. értékeit Magyarország területéről kitiltotta s az ezekkel bérmentesített küldeményeket non admis jelzéssel visszairányította (PRT 122.116/4. és 118.557/4.)

Az alkalmi bélyegek körében 2012-ben a Magyar Posta 22 bélyeg, 4 blokk és 5 kisív kibocsátását tervezi. A várható éves össznévérték 13 600 forint lesz, mely 300 forint összegű felárral egészül még ki Forgalmi bélyegek A forgalmi bélyeg az a bélyeg amivel a nem bélyeggyűjtők is gyakran találkoznak. Elsődleges célja a postai díj lerovása, így leginkább ezek tűnnek fel a leveleken, nem a korlátozott példányszámban megjelenő, elsősorban a gyűjtőknek szánt alkalmi bélyegek - A magyar bélyegek katalógusa 2018/1. A könyv tartalmazza a magyar postabélyegeket színesen ábrázolva, árakkal, katalógusértékkel a kezdetektől napjainkig (2017. augusztus 31-ig). További tartalom: bélyegtekercsek és tekercsbélyegek, bélyegfüzetek, portóbélyegek, csomagbélyegek, a főbb forgalmi bélyegsorok papír-,. Darabanth | 328. Gyorsárverés | 1910 Forgalmi bélyegek / Definitive stamps Mi 101-11 A Magyar Posta feláras bélyegek forgalomba hozatalával hosszú évek óta támogat nemes célokat. 2010-ben, de már az idén is országszerte rekordmennyiségben - több tízmillió forint értékben - vásároltak az emberek valamilyen jótékonysági bélyeget, hogy különféle postai küldeményeiket feláras bélyeggel bérmentesítve segítsenek a rászorultakon

Magyar Posta Zrt. - 2007. évi postatiszta forgalmi bélyegek

A Magyar Posta a Székesfehérvári Püspöki Palotában bocsátotta forgalomba idei karácsonyi bélyegeit. A kétcímletű bélyegsorozatot Nagykarácsony és Vörs templomai, valamint a két településen minden évben felépülő különleges betlehemek díszítik. A bélyegeket Bakati Gábor, a Magyar Posta vezérigazgató-helyettese Spányi Antal megyéspüspök jelenlétében. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk Antik képeslap Magyar Királyi Posta bélyeggel 1910 Feltöltve: Tegnap, 10:31. 1.600 HUF 5.27 USD . Magyar Vöröskereszt pártoló bélyegek, 1971-es Holland Kelt-India forgalmi bélyegek 1914-1937 Feltöltve: Tegnap, 08:10. 590 HUF 1.94 USD . Holland Kelet-India portó bélyeg 1921 Feltöltve: Tegnap, 08:09. 190 HUF 0.63. A Magyar Posta értékjelzés nélküli feláras forgalmi bélyeg kibocsátásával hívja fel a figyelmet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkájára. A legújabb magyar bélyeg ünnepélyes forgalomba helyezésére a Parlament Delegációs termében került sor. A Magyar Posta feláras bélyegek forgalomba hozatalával hosszú évek óta támogat nemes célokat. 2010-ben, de már az. A MAGYAR BÉLYEG TÖRTÉNETE (5) Forint bélyegek fillér nélkül (1981-tõl) 1981-ben a Magyar Posta a filléres névértékû bélyegek árusítását megszüntette

Magyar Posta Zrt. - Bélyeg kibocsátási programun

Bélyegek. Pénznem. Ennek alkalmából bocsátotta ki a Magyar Posta ezt a bélyeg sorozatot. Minden bélyeg egy-egy Gömböc mozgási fázist mutat be. A feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót, de nem tartalmazza a szállítási költséget. Belföldön a kiszállítás ingyenes A Magyar Posta története 1990-2010 között. Kiadta: Hírközlési Múzeumi Alapítvány, Budapest, 2010. Szerk.: Lovászi Józse

Magyar Posta Zrt. - Filapost

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) forgalmi és emlékérmét, a Magyar Posta pedig alkalmi bélyegblokkot bocsát ki a családok éve alkalmából - jelentették be csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Az eseményen bemutatták az ötvenforintos érme emlékváltozatát, a tízezer forint. Legdrágább bélyegek. ANTIK RÉGI BÉLYEG:filatélia magyar és külföldi posta tiszta bélyeg különlegességek pecsételt bélyegalbumok adóbélyegek online adás-vétel Minden idők legdrágább filatéliai objektuma ezidáig a Bordeaux-i levél, amelyen egy narancs(vörös) és egy kék színű Mauritius bélyeg látható, ennek leütési ára kis híján 4 millió dollár volt 1993-ban A Magyar Posta több alkalommal örvendeztette már meg nem csak a bélyeggyűjtőket, de a postai üdvözlőlapok küldőit is a karácsnyi ünnepkörhöz kapcsolódó bélyegkibocsátásokkal. A hazai karácsonyi témájú bélyegek szépek és ezért igen kedveltek A világon egyedülálló módon tizenöt bélyegképet tartalmazó bélyegíven mutatja be Jézus szenvedéstörténetét és feltámadását a Magyar Posta. A húsvét alkalmából március 28-án megjelenő íven Udvardi Erzsébet festőművész - a fertődi Szent Kereszt-templomban található - keresztút-ábrázolásának reprodukciója látható

Magyar English (in progress) Termékek Összes kategóriában Összes kategóriában Bútor Egyéb régiség Ékszer Építőelem Ezüst tárgy Fémmunka Festmény Kép, grafika Gyűjtemény Képkeret Kerámia Könyv Lámpa, csillár Militária Műszaki régiség Numizmatika, pénz, érme Óra Otthon, háztartás kellékei Porcelán Szobor. A forgalmi bélyeg az a bélyeg amivel a nem bélyeggyűjtők is gyakran találkoznak. Elsődleges célja a postai díj lerovása, így leginkább ezek tűnnek fel a leveleken, nem a korlátozott példányszámban megjelenő, elsősorban a gyűjtőknek szánt alkalmi bélyegek Magyarország : Bélyegek [Év: 1920] [3/7]. Vásárolj, adj el, kereskedj vagy cserélj gyűjthető tárgyakan könnyedén a Colnect gyűjtői közösségével. Csak a Colnect képes automatikusan megtalálni azokat a tárgyakat, amiket keresel olyan gyűjtőknél, akik elcserélnék vagy eladnák. Colnect gyűjtők klubja forradalmasítja a gyűjtési tapasztalataikat Egykori forgalmi értékét tekintve talán az egyik véglet a magyar nevű kisbolygókat bemutató vitrinben egy 40 filléres bélyeg a Szegedi Szabadtéri Játékokról. (Ifjabb olvasóink kedvéért: a fillér egykor a forint váltópénze volt, és a 40 filléres bélyeggel bérmentesített levelet elvitte a Posta.

Kép: Magyar Posta. Baticz Barnabás grafikusművész tervei alapján készült el az idei húsvétot köszöntő forgalmi bélyeg. Az értékjelzés nélküli, Belföld felirattal ellátott, öntapadós bélyegen és a hozzátartozó alkalmi borítékon El Greco: Feltámadás c. festménye látható Forgalmi bélyegek 1994-1998 között népművészeti motívumok, 1999-2006 között antik bútorok jelentek meg bélyegképeken. 2001. Magyar Szent korona A blokk dombornyomással készült A képeken látható a szép és gyári új fehér lapos bélyegképes bélyegalbum, ez 16 oldalas és A4 méretű. A másik képen van 2 db 100 as bélyegcsomag, különféle bélyegekkel, a bélyegek nagy és kisméretűek, képesek és forgalmiak Bár erre már a klasszikus időkben is találunk példát (ilyenek az 1850-es milánói és veronai hamisítványok), Magyarországon a jelenség először csak az 1920-as évek vége felé fordult elő, a pengő-filléres forgalmi bélyegek hamisítványainak postai forgalomban való nagyobb mennyiségű használatánál

Új pénzérmék és bélyegek is érkeznek hamarosan 2018-05-24 12:46 A Magyar Nemzeti Bank (MNB) forgalmi és emlékérmét, a Magyar Posta pedig alkalmi bélyegblokkot bocsát ki a családok éve alkalmából - jelentették be csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón Darabanth | 313. Gyorsárverés | 1938/1944 Forgalmi bélyegek / Definitive stamps Mi 52-53, 55-6

nagy örömmel mutatjuk be Önnek a Magyar posta- és illetékbélyeg katalógus 61., bővített kiadását. többek között a forgalmi bélyegeket összesítő táblák árait is, a piaci viszonyok figyelembevételével. Hivatalos bélyegek (1921. július 1 .-1924. június 30.) 66 A pengő-filléres bélyegkiadások (1926-1944) 67. A Magyar Posta egy-egy évben 20-22 alkalmi és 4-5 forgalmi bélyegújdonságot, valamint néhány más filatéliai terméket, például emlékívet ad ki. Eddig közel 5100 bélyeget bocsátott ki a Magyar Posta 145 éves működése során A Magyar Nemzeti Bank (MNB) forgalmi és emlékérmét, a Magyar Posta pedig alkalmi bélyegblokkot bocsát ki a családok éve alkalmából - jelentették be csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. az érmék és a bélyegek bemutatják, hogy a magyaroknak a család az első, a legfontosabb védendő érték, valamint lenyomatot.

forgalmi_bélyeg - Posta

A kisívben lévő bélyegek egyenként is megvásárolhatók. 04 sor: Darab bélyegek: valamilyen alkalomból vagy céllal kibocsátott önálló bélyeg. Lehet forgalmi és alkalmi bélyeg egyaránt. 05 sor: Forgalmi bélyegek: Olyan postai értékcikk, melynek elsődleges célja levélpostai küldemények bérmentesítése 2020 tavaszán megjelenik az új Magyar Bélyegek Katalógusa frissített, bővített változata, mint eddig, keménytáblás kötésben. A kötet bemutatja 2019. december 31-ig megjelent postabélyegek - több ezer esetben átdolgozott -katalógusárait és aktualizált tájékoztató információkat tartalmaz Portugál forgalmi bélyegek 1953. Blog magazin Hirdetések. Regisztráci. A Magyar Posta Rt. szerint a meghamisított blokk nem ekkor bukkant fel utoljára. Ez év januárjában pedig mindjárt tíz hamisított példány cserélt gazdát két gyűjtő között. Azért ugyanis, hogy a forgalmi bélyegek könnyen hamisíthatók, a posta által alkalmazott, idejét múlt, kritikátlanul gyenge védelmi eljárások. A legkülönlegesebb darab a bélyeggyűjteményében! Bélyegsorozatunk 30 lépésben mutatja be a Gömböc mozgását, és ahogy végül visszatér stabil helyzetébe.2010-ben a Shanghai Világkiállításon a magyar pavilon a Gömböc témája köré épült fel. Ennek alkalmából bocsátotta ki a Magyar Posta ezt a bélyeg sorozatot

Ritkaság magyar bélyegeknél - Bélyeg Sho

POSTA felirattal elsőízben került rá a kibocsátó állam megnevezése magyar levélbélyegre. A 25 éves hosszú kibocsátási periódus folyamán a levélbélyegeknek két hivatalos kiadása készült: 1874 -ben réznyomással (2,3,5,10 kr, a 20 krajcáros 1876 -ban) és 1888 -ban könyvnyomással (1,8,12,15,24,30, 50 kr, 1 és 3 Ft. Az utolsó vitrinben a külföldön kiadott Semmelweis-bélyegek láthatók. a Magyarország legismertebb személyiségeit megjelenítő Arcképek sorozatban adott ki forgalmi bélyeget a Magyar Posta, ezután még négy sorozattal állítottak emléket a tudósnak. A hatodik a sorban a mostani bicentenáriumra kibocsátott darab 300 db szép képes, főleg nagyméretű motívumbélyeg, és egy A5 méretű 16 oldalas bélyegalbum. Az album jó minőségű, 16 oldalas, fehér lapokkal, és gyári új. A bélyegek válogatottan szép magyar és külföldi motívumbélyegek, régebbiek és újabb kiadásúak, kevés forgalmi bélyeggel

Legendák és felbecsülhetetlen értékű bélyegek - Posta

Legutóbb Szingapúrban adódott lehetőség, ahol kategóriájában a Magyar Posta kiállítása anyagával bronz érmet nyert. A kiállításon többek között a Maróti Motorkerékpár-gyűjtemény büszkeségei, a Magyar veterán motorkerékpárok néven futó bélyegíven szerepeltek! A forgalmi bélyegek nem különleges. King George V with Indian emperor's crown (wmk Star) Ország:India Sorozat:King George V - Definitives (1911-26) Témák:Államfők | Férfiak | Híres személyek | Királyok | Királyság | Koronázások és koronák Kiadás dátuma:191 Magyar bélyegek. Keresés szűkítése Korszak Mindegyik 1867-1926-ig koronás bélyeg 1926-1946-ig (Pengő helyi kiadások osztrák posta Magyarországon évszám nélkül További Budapest forgalmi adó bélyegek 1945: 2 400 Ft 3 600 Ft : 3 070 4 270 Az Információs Társadalom Világnapja - Intergenerációs Szolidaritás témában bélyegtervezési pályázatot írt ki a Magyar Posta a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói részére. A legjobb terv forgalmi bélyeg formájában jelenik meg

Your Stor

Különleges, egyedi formájú, öntapadós bélyegek kibocsátásával köszönti idén a Magyar Posta a Karácsonyt. A Magyar Posta karácsonyi forgalmi bélyeget bocsát ki az ünnep tiszteletére. Idén három címlet (öntapadós, egyedi stancolásban 85 forint, 110 forint és 140 forint címletben) kerül forgalomba 1995-ben a Magyar Posta Zrt. Debreceni Igazgatósága épületében kialakított Delizsánsz Kiállítóteremben a debreceni posta- és távközléstörténet jellegzetességeit megörökítő kiállítás látható, a terem közepén berendezett postahivatal körül tárlókon és falitablókon tanulmányozhatóak az eredeti tárgyak. elején a Magyar Posta bocsá-totta forgalomba a világon az első Regiomontanust ábrázo- tották ki ezt a brazil forgalmi bélyeget, amelyen a déli égbolt legismertebb csillagképe, a Dél Keresztje látható. Később még újra kiadták más név- Égből pottyant bélyegek

Magyar Posta - 2019 Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetség

Postai bélyegző - Wikipédi

Üdvözlöm a honlap átalakítás alatt! Bélyeg - Stam

Magyar Posta ZrtGyimesi, csíki és háromszéki motívumok a Magyar Posta idei

Video: ELADÓ BÉLYEGEK - INGYENES APRÓHIRDETÉSEK - BélyegVilág

Magyar Posta ZrtIlyen az idei húsvéti bélyeg! - PostaMagyar Posta ZrtVÉDETT HAZAI VIRÁGOK | Bélyeg - StampFILAFALU II
 • Nyújtott ritmus.
 • Spanyol bajnokság 2014 15.
 • A sárkány bosszúja 2 megtorlás online magyarul.
 • Bükki fennsík.
 • Jbl árukereső.
 • Birkanyíró olló használata.
 • Társadalmi környezet összetevői.
 • Guppi terhességi folt.
 • Budapest pozsonyi utca 17.
 • Jagd Terrier lap.
 • Túra motoros csizma.
 • Herczegh anita ruhái.
 • Adókedvezmény nyomtatvány.
 • Forrás permetező eladó.
 • Gyapjú öltöny.
 • Kutya ideális testsúlya.
 • Birkanyíró olló használata.
 • Hajritkító olló használata.
 • Audispray összetevők.
 • Bontott ablak debrecen.
 • Csillagkapu atlantisz felemelkedés.
 • Próba vezetői engedély.
 • Gyümölcs csendélet rajz.
 • Konfliktusmegoldó kérdőív.
 • Henna 2019.
 • Misztikumok és rejtélyek.
 • Picoprep árgép.
 • Manitou pelikán kanál.
 • Higanyszál teljes film magyarul.
 • A világ leggyorsabb vonata 2020.
 • Mi történik ha a vevő nem íratta át az autót.
 • Dinnye kása.
 • Keratin tartalmú ételek.
 • Kiadó lakás tahi utca.
 • Reflux köhögés.
 • Cserke napfény apartman.
 • Nad c356bee eladó.
 • 32 hetes magzat kicsi.
 • Duna roncsok.
 • Tóth vera magassága.
 • Ferihegy parkolás lite.